شاید جای سوال باشد که چرا در قدیم شمعدانی در لبه پنجره ها گذاشته میشد . این گیاه علاوه بر زیبایی و تنوع رنگ خواص دیگری نیز دارد . که اگر در لبه پنجره گذاشته شود . از ورود پشه ها به داخل منازل جلوگیری میکند. برای مطالعه ادامه مطلب به مقاله زیر مراجعه کنید….
شمعدانی گیاهیست که تقریبا همه مردم شکل ظاهری این گل را میشناسند . و گلهایش چندین سال است که در خانه های قدیمی دیده میشد و هنوز نیز به عنوان گیاه خانگی ، باغچه ای ، آپارتمانی استفاده میشود . امروزه با اصلاح نژادی رنگهای متنوعی از این گیاه به بازار ارائه میشود . رنگهای پایه این گیاه قرمز ، صورتی ، سفید وسرخ آبی میباشد . شاید جای سوال باشد که چرا در قدیم شمعدانی در لبه پنجره ها گذاشته میشد . این گیاه علاوه بر زیبایی و تنوع رنگ خواص دیگری نیز دارد . که اگر در لبه پنجره گذاشته شود . از ورود پشه ها به داخل منازل جلوگیری میکند.
گیاه شمعدانی
این گیاه از طریق قلمه و بذر تکثیر میشود که اگراز طریق قلمه تکثیر شود گیاه پا بلند میشود. (پیشنهاد مجموعه کشاورزی آنلاین کاشت از طریق بذر میباشد.)
این گیاه نیاز نوری زیادی دارد . حتی اگر قرار باشد داخل منزل یا آپارتمان نگهداری شود باید نیاز نوری اش فراهم باشد.
باید حواسمان باشد که به شمعدانی خشکی ندهیم و آبیاری مداوم انجام شود . در غیر این صورت برگها زرد میشود.
دمای مورد نیاز گیاه شمعدانی ۲۰درجه سانتی گراد میباشد . در صورت بارش برف باید شمعدانی حفض شود . و برف روی اندام گیاه نریزد.
خاک جنگل ۴۰ درصد – ماسه بادی یا ماسه رودخانه ۴۰ درصد – کود حیوانی ۲۰ درصد
گلدانی تهیه کنید و داخل آن را با کوکوپیت و پیت ماس که از قبل با هم ترکیب شده پر کنید . و بذر ها را در عمق ۳ الی ۵ میلیمتر بکارید . بعد از اینکه شمعدانیها ۴ برگی شدند میتوانید آنها را به تدریج به فضای آزاد ببرید . (تاکید میشود به تدریج به فضای آزاد بیاورید . ) و گیاهچه ها را از هم جدا کنید . و در گلدانهایی با دهانه ۸ سانتیمتر بکارید . بعد از گذشت ۳ ماه شمدانی ها را به گلدانی به قطر دهانه ۱۷ سانتیمتر بکارید . در طول این مدت آبیاری طبق سفارشات فوق انجام گیرد .
گرد آورنده مهدی رضانژاد گیاهپزشک
پیشنهاد ما به شما:
دیدگاهتان را بنویسید